Referenties

Referenties van onze klanten


Op verzoek geef ik u de telefoonnummers van de referenten, ook om eventueel de tuin te bezichtigen.

Fam. Janssen

Riethoven
In je voorwoord staat een gedreven vakman, met recht! Wij zijn uiterst tevreden over het resultaat van een paar weken aanpoten in onze tuin, van een rommelige uitgeleefde tuin, naar een strakke gezellige leeftuin door jou ontworpen. Een luisterend oor naar wat wij wilden en met samenspraak een mooie schets gemaakt, die naar mate het werk vorderde ook nog werd aangepast, omdat het resultaat dan nog mooier werd. Met de aankleding konden we zelf veel doen, maar toen de planten erin moesten, ging jij ook weer met ons op stap om met raad en daad de tuin te vullen. De kennis van jou met betrekking tot het materiaal en de planten hebben ons zeer geholpen in onze keuze, we zijn dolblij met onze nieuwe tuin.
Fam. Janssen

Fam. Timmer

Bladel
"Wij zijn super blij met de schitterende tuin die Bart voor ons ontworpen en aangelegd heeft! Hij heeft op basis van onze wensen veel met ons overlegd om te komen tot een erg goede en mooie oplossing. Ook over de uitvoering zijn we erg tevreden. Bart had alles goed gepland en geregeld en de afstemming tijdens de werkzaamheden was ook erg goed waardoor het hele project prettig en voor ons zonder zorgen verlopen is. De kwaliteit van het werk is ook nog eens erg goed, het werk geleverd binnen de ingeschatte tijd en dat voor een prima prijs. Kortom: Topwerk door een zeer goede en betrouwbare vakman! Wij kunnen hem van harte aanbevelen. En wij genieten van onze tuin."
Fam. Timmer

Fam. vd Bogaart

Eersel
We hebben in het najaar van 2015 de tuin grondig (één struik mocht blijven) laten renoveren. We hadden zelf op voorhand enkele ideeën, maar de tekening van hovenier Bart Tijssen bleek erg verrassend. We zijn achteraf erg tevreden. Bart luistert goed naar de wensen van de klant, is flexibel en komt zijn afspraken na. De strakke bestrating toont zijn vakmanschap. Het resultaat is een tuin met meer ruimte, verlichting, leuke blikvangers (pergola, steenkorven) en mooie plantvakken. Een tuin, waarin we weer graag vertoeven en tuinieren. Deze recensie lijkt wellicht geregisseerd, maar ieder woord is gemeend. We zouden onze kennissen dit jonge bedrijf dan ook zonder meer aanraden. Binnenkort de winterbeurt; we hebben er alle vertrouwen in!

														Fam. vd Bogaart

Fam. Rodenhuis

Tilburg
"Wij zijn weer trots op onze tuin met dank aan Bart. Begin 2016 heeft Bart onze tuin onder handen genomen en getransformeerd van een studenten-tuin naar een moderne stadstuin. Bart heeft ons meegenomen in het hele traject van tekening, tot kiezen materialen en last-minute wijzigingen. Bart is een aardige, hardwerkende vent met originele ideeën. Hij is flexibel en praktisch, kan bijna alles zelf en wat hij niet kan, regelt hij toch voor je. Volledig ontzorgd dus. Toen een aantal plantjes de late vorst niet hadden overleeft, regelde Bart in no-time nieuwe binnen de garantie. Das pas service! We genieten nog elke dag van de complimenten van bezoekers. We kunnen Bart ten zeerste aanbevelen. Bedankt Bart!"
Fam. Rodenhuis